top of page
Zoeken
  • judithsnelder

1 / 28 november, herstellen & druk bezig met Gustoso wintermenu

We hebben even niets van ons laten horen. Ton is heel goed aan het herstellen en staat te popelen om weer open te gaan. 6 december gaan we er voor. Mocht het storm lopen (dat kunnen we ons goed voorstellen, we hebben veel lekkers op het menu ;) dan kan het zijn dat Ton tussendoor er even bij moet gaan zitten. "Hakuna matata" zullen we maar zeggen.

Mocht iemand al wel toe zijn aan een nieuw fles van onze overheerlijke, biologische olijfolie, dan kun je die vanaf nu al weer bij ons kopen. We hebben de voorraad aangevuld. Ton is te bereiken op 06-22317402.


In de tussentijd zijn we druk bezig aan het kokkerellen en proeven. Zoals beloofd komen er heerlijke nieuwe sandwiches / soep en salade bij: sandwich met paddestoelen, sandwich zuurkoolsalade met pastrami, sandwich eendenborstfilet en maaltijdsalade eendenborstfilet en een (maaltijd) vissoep.

En voor de koffie/thee apple crumble met hangop en een kruidige cake.

Natuurlijk zijn er ook "blijvertjes": aubergine linzensoep, sandwich met witte/rodekool salade met walnoot&dille, sandwich met rucola, brie, walnoot & honing. En voor bij de koffie/thee is het "blijvertje" de Italiaanse cannoli met ricotta/pistache vulling.

Natuurlijk zoals jullie gewend zijn alles home-made.8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page