top of page
Zoeken
  • judithsnelder

22 / 25 oktober, retour Avignon

Vanaf Valencia een flinke ruk naar het noorden gemaakt en weer in Avignon gestrand. Wilden toch wel heel graag wijn meenemen van Château d'Aqueria Ook nu weer heel vriendelijk ontvangen en natuurlijk nog een keer de wijn geproefd.

En het is nog steeds prachtig herfstweer. Super om tussen de wijnvelden een mooie wandeling te maken.Na wijn gescoord te hebben we lekkere Franse kazen gehaald in Carpentras bij Crèmerie Fromagerie Mercy. Wat een leuke, vriendelijke bediening! Natuurlijk weer veel te veel gekocht maar zoooooo lekker, en zooooo fijn bij mooie wijn @chateauaqueria.In verband met het mooie weer, en natuurlijk de mooie omgeving bij Avignon zijn we iets langer gebleven. Het centrum is "klein" en overzichtelijk. Er zijn heel veel delicatesse winkeltjes met o.a. nougat en truffel-lekkernijen.Maar ook hele mooie (dure ;) kleding en schoenen zaken. Als je wilt shoppen zit je in Avignon helemaal goed.

Avignon afgesloten bij restaurant l'Epicerie op het prachtige en rustige Place de St. Pierre bij de Basilique St. Pierre (Lonely Planet).

2 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page